Har du et prosjekt på gang på nettet og har funnet ut at det kan være en ide å gi dine besøkende mulighet til å betale med sms ?

Når du søker på dette idag Desember 2011 er det et selskap som dominerer, Sendega. Jeg valgte dette selskapet når jeg skulle ha Sms betalingsløsning for mitt blogg prosjekt. Når jeg sa jeg ville forsøke dette fikk jeg beskjed om at jeg da måtte skaffe en programmerer til å legge dette inn på siden min. Dette skulle ikke koste rart. Når jeg tok en rask telefonrunde på dette fikk jeg ikke et tilbud til under 10000 kr. Jeg kunne godt betale 900 kr mnd som er kostnadene på dette fra de, men å betale 10000 kr ekstra ble for mye for meg. Så jeg sa at dette hadde jeg ikke budsjett til. Norsk lov sier at man har to ukers klagerett. Svaret jeg da fikk var at det ikke kunne sies opp avtalen og den måtte gå ut et år. Jeg lurte på hvilken avtale hvorpå jeg ble tilsendt en kundeavtale som vistnok jeg hadde godkjent uten å ha fått den tilsendt tidligere. Jeg har flere ganger forsøkt å nå Sendega uten å få svar når jeg har hatt spørsmål. Jeg har kun fått svar på epost og svarene har vært korte og unnvikende. Ledelsen i sendega er Engelske og er vanskelig tilgjengelig.

Jeg har ikke fått avsluttet forholdet og har ikke ork eller tid til å ta dette med forliksrådet. Men jeg kan fortelle andre om min opplevelse om dette.

Nok om det. Betalingsløsningen har ikke fungert til min tilfredstillelse, de har vært rett og slett råtne, så jeg har bestemt meg for at de ikke fortjener å ligge først når man søker på SMS betalingsløsning.